Vođa “Noćnih vukova”: Srbi sa Dodikom vezuju svoju nadu na ponovno rođenje

Foto: Youtube Printscreen

Predsjednik ruskog moto-kluba “Noćni vukovi”, Aleksandar Zaldastanov Hirurg, čestitao je Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD pobjedu na opštim izborima u BiH.  

“Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje”, poručio je Zaldastanov Dodiku u snimku objavljenom na njegovom Fejsbuk profilu.

On je naglasio da je veoma simbolično što se pobjeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa danom sjećanja na svete srpske careve i rođendanom predsjednika Rusije, Vladimira Putina.

Zaldastanov je rekao da je grupa “Noćnih vukova” došla u Sevastopolj u Hersones, u hram u kojem je prema predanju kršten ruski knez Vladimir 987. godine, da se zahvale Gospodu za tu pobjedu, prenosi Kurir.

“Došli smo na zahvalnu molitvu Gospodu, koji vam je poklonio pobjedu. Neka vam Bog podari snagu, fizičku i duhovnu, u borbi sa svjetskim zlom, u borbi sa neprijateljima Rusije i Srbije. Neka vas Bog čuva”, poručio je Zaldastanov.

On je nakon molitve u hramu rekao da je uvijek postojao duhovni molitveni most sa Republikom Srpskom, a da je danas napravljen novi put i budućnost koja je vezana sa ponovnim rođenjem.

“Molim Boga da mu (Dodiku) da snagu, koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Јer sada se fokus pomjera tamo”, poručio je Zaldastanov.