Svaki radni dan u 21:50h na programu TV1 možete pratiti jednu od najpopularnijih svjetskih serija “Seks i grad”, koja prati živote četiri urbane žene i najbolje prijateljice iz New Yorka u potraziza ljubavlju, stabilnom vezom, razumjevanjem, seksom…

Carrie Bradshaw je njujorška novinarka koja svoja opažanja o ljubavi i strasti objavljuje u kolumni „Seks i grad“. Inspiracije joj ne nedostaje, jer sve što mora jestesaslušatisvoje prijateljice dok joj se povjeravaju ili prepričavaju svoj posljednji izlazak. Uz nju su Samantha, vlasnica PR agencije, koja je na samačkoj sceni vidjela i isprobala sve, galeristica Charlotte koja još vjeruje da ljubav pobjeđuje sve i cinična Miranda, advokatica u velikoj kompaniji koja ima najmanje vremena za romanse, jer joj je karijera ispred nestabilnog ljubavnog života. Tema za Carriene kolumne je i Faca, zgodni i misteriozni tajkun koji joj uvijek ubrza otkucaje srca.

Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon i Sarah Jessica Parker,još jednom nas uče važne lekcije o seksu, ljubavi, muškim i ženskim tajnama, uspješnim i neuspješnim taktikama, ispunjenim očekivanjima, skrivenim strahovima. Kada su u pitanju muškarci, veze i odnosi, ne možemo a da se ne zapitamo – da li smo zaista naučili sve?

Kultna serija koja je osvojila čak 7 Emmyja, 8 Zlatnih globusa, te nagrade gotovo svih udruga – režisera, scenarista, audio stručnjaka, dizajnera, britanske nagrade, Comedy nagrade i mnogobrojne nominacije kroz šest godina prikazivanja.

SHARE