One osvajaju pogledom: Tri znaka zodijaka kojima muškarci ne mogu odoljeti

Foto: Thinkstock

Astrolozi tvrde da su znak i mjesec u kojem smo rođeni povezani sa našom atraktivnošću i ukupnom utisku koji šaljemo suprotnom polu.

Iako postoji više faktora koji dodatno utiču na to, kao što su fizički izgled i karakter, ova tri znaka Zodijaka se izdvajaju kao posebni i jednostavno neodoljivi za muškarce.

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene tačno znaju šta žele i kako da ostvare svoje snove. Njoj muškarac treba da bude veliki izvor inspiracije uz koji će uvijek uživati i koji će joj donijeti emotivnu stabilnost. Zato muškarci ne mogu odoljeti Lavici i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog pola.

Škorpija

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači seksualnom energijom, to je strastvena Škorpija! Ako Škorpija želi da vas zavede, lako će uspjeti u svom cilju i muškarci neće ni primjetiti da je ukrala njihovo srce. Niko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, niti odoljeti njenom šarmu.

Strijelac

Nevjerovatan smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utiče na muškarce mnogo više nego što mislite. Prvo će povući muškarca u zonu prijateljstva, a onda će ući ispod njegove kože. Ona želi partnera koji će joj biti ravan i psihički i fizički, neko ko može da joj objasni misteriju života i ljubavi. Žena Strijelac se često boji intime, i za nju ljubav često nastane iz prijateljstva. Ovakve žene muškarci nikada neće moći da zaborave.