Serijal “Vrijeme ističe” u periodu od 29. septembra do 12. oktobra u programu TV1

U periodu od 29. septembra do 12. oktobra u programu TV1 bit će emitirano sedam izdanja talk show programa “Time is Up” ili “Vrijeme ističe”.

Voditelji emisije novinar, diplomata i publicista Zlatko Dizdarević, historičar i publicista Dragan Markovina i akademska glumica Maja Zećo razgovarat će sa istaknutim ličnostima iz javnog života BiH, koje doprinose razumijevanju stanja bosanskohercegovačkog društva danas, a posebno u ovom predizbornom vremenu.

Gosti serijala su Svetlana Cenić, Damir Ovčina, Anes Podić, Žarko Papić, Vildana Selimbegović, Edin Zubčević, Nerzuk Ćurak, Srđan Puhalo, Selma Spahić, Ines Tanović, Srećko Latal, Strajo Krsmanović, Zdravko Grebo, Drago Bojić, Tarik Hodžić, Bakir Nakaš, Slavo Kukić, Bruno Omerović.

“Cilj emisije je pomoći da bh. građani sagledaju gdje se trenutno nalazi i kuda ide bh. društvo, kako bi razmislili kome dati svoj glas na predstojećim Općim izborima, glas koji je u današnje vrijeme jedini kapital koji imaju”, objašnjavaju producenti serijala, Udruženje  Fama Metodologija.

“Vrijeme ističe sadrži šest emisija koje će biti prikazane u sedmici prije održavanja izbora, dok će sedma, posljednja emisija prikazati najznačajnije odlomke iz svih 18 intervjua, u kombinaciji sa uredničkim tekstom i multimedijalnim sadržajem u cilju da se napravi jedan okviran zaključak i iz  prethodnih šest epizoda”, objašnjavaju producenti serijala Fama Metodologije.

Termini emitiranja serijala “Vrijeme ističe”:

  • 29.09. i 30.09. u 20 sati
  • od 02.10. do 05.10. u 21 sat
  • 12.10. u 21 sat