The Best of “Star in the Car” od 13. novembra na TV1

Lude vožnje sa zvijezdama iz BiH, Hrvatske i Srbije…

Od 13. novembra u programu TV1 počinje emitiranje najboljih i najzanimljivijih emisija iz serijala “Star in the car”, urednice i voditeljice Sabine Sidro.

Bit će to vožnje, prepuna smijeha i zabave, sa Hankom Paldum, Lepom Brenom, Marijom Šerifović, Dubioza Kolektivom, Halidom Bešlićem, Milanom Pavlovićem, Tony Cetinskim, Elvirom i Mirelom Laković, Anđelkom Prpić, Elmirom Jukić i ekipom filma Žaba, Helem Nejse, Draženom Žerićem Žerom, Damirom Imamovićem i Edinom Hasanovićem, Mirsadom Ibrićem, Fuadom Backovićem Deenom, Amelom Ćurićem…

“Za program TV1 odabrali smo 20 najboljih, odnosno najluđih vožnji Sabine Sidro sa najvećim zvijezdama iz svijeta muzike i filma iz BiH, Hrvatske i Srbije.  The Best of “Star in the Car” gledatelji će moći pratiti utorkom, srijedom i četvrtkom u 19:35 sati, kada ih očekuje dosta dobre priče, zabave i smijeha”, kaže direktor programa TV1 Sanjin Bećiragić.

Inače, serijal “Star in the Car” autorski je projekat Sabine Sidro, ali rađen po uzoru na svjetski poznati koncept Jamesa Cordena “Carpoolkaraoke”.

“Dok se u automobilu vozimo gradom ili nekom drugom unaprijed dogovorenom rutom, sa svojim suvozačima pjevam, razgovaram o raznim temama, izazivam ih na smijeh…Upravo snimam nove emisije, ali još uvijek ne mogu otkriti više detalja o tome“, govori  Sabina Sidro, Bosanka sa njemačkom adresom prebivališta.

Sidro: S Halidom sam se vozala četiri sata, a Žera nije dozvolio da ja vozim

“Rute su većinom unaprijed isplanirane, ali mi se nekoliko puta desilo da su me zvijezde zeznule. Sa Halidom Bešlićem sam htjela da se provozam kroz centar Sarajeva, ali je on odlučio da odemo do njegove rodne Romanije, tako da smo se, umjesto sat vremena, taj dan vozali četiri sata. S druge strane, onako balkanski, Žera nije pristao da ga vozi žena, tako da sam ja bila – suvozač”, priča nesuđena glumica Sabina Sidro.