Zanimljivi interaktivni sadržaj nove emisije “Jedan je dan” – TV1 nagrađuje kreativnost najmlađih gledatelja i njihovih roditelja

Među brojnim sadržajima nove informativno-zabavne emisije TV1 “Jedan je dan” posebnu pažnju plijeni interaktivna rubrika “Zašto su moji mama i tata najbolji roditelji”. U ovoj rubrici najmlađi gledatelji TV1 u kratkim video clipovima otkrivaju zašto su baš njihovi roditelji najbolji i takmiče se za vrijedne nagrade.

“Riječ je o zanimljivom sadržaju u kojem može uživati cijela porodica, a pravila su vrlo jednostavna. Potrebno je da roditelji putem facebook stranice TV1 pošalju snimke svojih mališana o temi “Zašto su moji mama i tata najbolji”, uz saglasnost za objavu video clipa na društvenim mrežama naše TV kuće. Clip sa najvećim brojem sviđanja i pozitivnih komentara na sedmičnom nivou osvaja vrijednu nagradu. Sedmični pobjednici ulaze u finalni krug takmičenja za pobjednika mjeseca, kojeg očekuje još vrijednija nagrada“, objašnjavaju u redakciji emisije “Jedan je dan”.

Emisiju “Jedan je dan” u programu TV1 možete pratiti svakodnevno, od ponedjeljka do petka, u terminima od 16 do 17 sati i od 18:20 do 18:50 sati.