Kuzey potiče iz traumatizirane obitelji. Hrabar je i voli izigravati štićenika drugih ljudi oko sebe. Ima brata Guneya ( Bugra Gulsoy), koji je sasvim drugačiji od njega. Miran je i povučen. No, jedna stvar ih povezuje, a to je ljubav prema istoj ženi.

Zanimljivoj djevojci Cemre ( Oyku Karayel) koja je doselila u njihovo susjedstvo i od života im napravila haos. Njena ambiciozna majka želi što bolje da uda kćer. Je li i jedan od braće prava prilika za prelijepu Cemre?

Ukratko ovako glasi radnja nove moderne turske hit serije  „Dolina suza“ koja je na TV1 u emitovanju od ponedjeljka do petka u 20 sati. Gledatelji uzbudljivo svjedočanstvo o neprolaznoj ljubavi i strasti imati priliku gledati i u repriznom terminu

Zanimljivo je da je scenario zasnovan na priči “Dževdet beg i njegovi sinovi” nobelovca Orhana Pamuka! ( Cevdet Bey ve Oğulları) . Serija je osvojila i dobru kritiku struke, te ju je Galatasaray University proglasio serijom godine, a Kıvanç Tatlıtuğ je proglašen najboljim glumcem.

Isto, prestižno priznajnje dobio je i na najznačajnijoj, godišnoj dodjeli nagrada „Zlatni leptir 2012.“ ( Golden Butterfly Awards).

Od ponedjeljka do petka u 15:05h na TV1 Mreži
SHARE