“Junska noć” ima sve ono što želite doživjeti u jednoj ljubavnoj drami

Junska noć interpretira ljubavnu priču i život siromašne djevojke Havin i lijepog i bogatog Barana, koje tumače atraktivna Naz Elmas i markatni Ozcan Deniz. Havin je studentica i izdržava se radeći kao hostesa. Na jednoj zabavi, jedne vrle  junske noći,  upoznaje Barana koji će joj okrenuti život naopačke. Oni se ludo zaljubljuju i planiraju vjenčanje. No, na putu prema mjestu održavanja vjenčanja događa se saobraćajna nesreća koja će zauvijek promijeniti tok njihovih života.  Oboje preživljavaju sudar, ali Havin ostaje teško povrijeđena.

Baranova majka Kumru ponudit će Havin da je spasi pod uvjetom da ona napusti Barana i ode iz njegovog života. Ona na početku odbija ovaj prijedlog, ali na kraju ipak pristaje. S druge strane, Baranu je rečeno da je Havin mrtva. Nakon što preboli Havin, Baran nakon nekoliko godina ženi za psihologinju Duygu i postaje otac troje djece. U novom životu veoma je sretan sa Duygu, svojom odabranicom. Međutim, nedugo nakon toga, sasvim slučajno sreće Havin. Havin se vratila, ali kao druga osoba pod imenom, Sibel.

Da li će Baran nastaviti voljeti Havin? Kako će Baran reagovati kada ugleda djevojku Sibel koja izgleda kao njegova prva ljubav Havin? Hoće li Duygu uspjeti ukrasti Baranovo srce?

Od utorka do petka u 21:00

PODIJELI