Član WWE Kuće slavnih želi u AEW

Foto: GNW

Nakon što je Chris Jericho potpisao ugovor sa All Elite Wrestling koji je okarakterisao kao ‘najbolji u svojoj hrvačkoj karijeri’, još jedan veteran, član WWE Kuće slavnih izrazio je želju za saradnjom sa AEW-om.

Road Warrior Animal, član tima The Road Warriors / Legion of Doom, izjavio je kako željno iščekuje aktivnosti nove kuće koju predvode Cody Rhodes i The Elite, u pedesetoj epizodi podcasta What A Rush Podcast. Animal vjeruje da bi sa svojim četrdesetogodišnjim iskustvom u ringu mogao pomoći razvoju njihove tag team divizije.

“Imaju sjajan proizvod i mislim da bi im mogao pomoći vlastitim iskustvom da ga dodatno unaprijede, pogotovo u aspektu tag teama“, rekao je Animal.

Dodao je da je veoma važna filozofija kompanije koja je očigledno orijentisana ka onome što žele vidjeti ljubitelji hrvanja.

“Sjajno je vidjeti kompaniju koja se vraća na početak i radi ono što je ispravno. Dati ljubiteljima ono što žele, ne napraviti ceremoniju [gdje će se govoriti] ‘Dat ćemo vam ono što želite!’, pa onda nastaviti po starom”, izjavio je Road Warrior Animal.

Poslušajte cijeli podcast ovdje.