Amal i George ponovo čekaju blizance?

Foto: Harper's BAZAAR Arabia

Neko vrijeme se već šuška da američki glumac George Clooney i advokatica Amal Alamuddin nisu u sretnom braku. I dok oni te napise nisu ni negirati niti potvrdili, strani mediji pišu kako u porodici uskoro stižu prinove.

Nakon što su u junu 2017. dobili blizance Alexandera i Elle, par navodno ponovno očekuje – blizance.

Izvor blizak paru tvrdi da se tokom boravka na njihovom italijanskom imanju na jezeru Como vidjelo da Amal ima trudnički stomačić, a ispričao je i kako je to par zbližilo još i više. I dok se George veseli proširenju porodice ipak ga muči kako će “izdržati” s još jednim blizancima s obzirom na to da su Alexander i Elle još mali, piše Latin Times.

Ova trudnoća svakako je ušutkala tračeve o problemima u braku, koje su bile zbog čudnog i natrpanog rasporeda slavnog para. Zbog njega nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo, ali i nisu se mogli u potpunosti posvetiti porodici.

“On manje putuje u Los Anđeles, a bili su i na terapiji za parove koja im je poboljšala komunikaciju. Ne svađaju se toliko često i čini se kao da ponovno iskri u njihovu braku”, dodao je izvor.

Istakao je i kako je George u šali pitao Brada Pitta ako bi mogao uskočiti i pomoći im oko čuvanja djece. Navodno planira pitati Barracka Obamu da djeci bude kum na krštenju, dok će Amaline vrlo dobre prijateljice Meghan Markle i Michelle Obama biti zadužene za party povodom dolaska novih blizanaca.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime