AS navodi: Brojni klubovi Premiershipa zainteresovani za dovođenje Isca

![CDATA[

Timovi koji su zainteresovani za pomenutog fudbalera su Arsenal i Manchester City.
Popularni Topnici su u i prošlosti sarađivali sa Real Madridom. Arsenal ovog puta Isca želi kao zamjenu za Ozila, koji ne pruža partije kakve se od njega očekuju.

S druge strane, Pep Gaurdiola, Isca vidi kao idealnu zamjenu za njegovog sunarodnjaka Davida Silvu, koji polako ulazi u pozne godine svoje profesionalne karijere.

Isco u posljednje vrijeme skoro pa i ne igra, a sve je počelo kada se našao u sukobu sa Santiagom Solarijem, a ni kod Julena Lopeteguija nije imao preveliku minutažu.
Otkako se vratio Zinedine Zidane prošle sezone, reprezentativac Španije, bio je starter na samo 11 susreta, a uspio se upisati i tri puta u listu strijelaca.

Ove sezone je situacija drugačija, Isco je već propustio pet susreta zbog povrede. Odigrao je samo četiri utakmica, i to dvije ušao s klupe, a u dvije se našao u početnih 11, a po svemu sudeći ovaj fantastični igrač ne bi imao ništa protiv da napusti Real Madrid, a hoće li doći do toga vidjet ćemo u zimskom prijelaznom roku.

Podsjetimo, Isco ima ugovor s Real Madridom do 2021., a ukoliko se ipak desi da reprezentativac napusti klub prije isteka ugovora, Real Madrid će inkasirati dobro odštetu za njega

]]