Bizarno: Ruski Popaj se okušao u MMA borbi i izgubio od 20 godina starijeg borca

Da Rusija zna iznenaditi kada je u pitanju svijet borbe imali smo priliku vidjeti mnogo puta, a posljednji video je zaista nevjerovatan.

Kiril Teresin, mladić je poznat pod imenom “Ruski Popaj”, za vrlo kratko vrijeme postao je viralan zbog abnormalno velikih bicepsa koji su potpuno neskladni sa ostatkom tijela. Ne treba mnogo vremena da se shvati da su bicepsi posljedica ubrizgavanja ulja synthola u mišić i ne daju nikakvu snagu, a ni estetika ne bi prošla na takmičenjima u najbolje oblikovanim tijelima.

Naime, Teresin je snagu svojih bicepsa odlučio testirati u kavezu i to protiv blogera “Oleg Mongol”, 43-godišnjaka koji je kritikovao njegovu fizionomiju.

Oleg sa svojih 10-ak objava na Instagramu ima 700 hiljada pratilaca. Njegova kritika dovela je do prepucavanja, a prepucavanje do borbe. Iako je “Popaj” pogodio sa nekoliko udaraca i ugrozio protivnika krajnji ishod mu nije išao u korist. Oboren je na pod, a potom prisiljen na predaju.

Što se tiče ostatka priredbe “borci” su bili poznati Rusi na internetu tzv. “internet personalies”, a kaku su izgledale njihove borbe možete pogledati na linku ispod.