Čuo se udarac i jaukanje: Identifikovan vozač koji je udario troje tinejdžera

Foto: Srpskainfo

Dvoje od troje tinejdžera koji su u četvrtak nešto poslije 22 časa udareni u saobraćajnoj nesreći u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića, poslije pregleda u šabačkoj bolnici pušteno je na kućno liječenje, a jedno je zadržano na odjeljenju ortopedije, piše Srpskainfo.com.

Prema posljednjim informacijama iz Policijske uprave u Šapcu, jutros je identifikovan automobil i vozač starog 59 godina iz jednog sela kod Bogatića, za koga se sumnja da je noćas udario troje djece, ali u interesu istrage nije saopšteno više detalja.

Sedamnaestogodišnje sestre A. B i S. B iz Višnjićeva su samo ugruvane, dok je M. M. (16) iz Banovog Polja, sa prelomima rebara zadržan na liječenju.

Samo pukom srećom izbjegnuta je još jedna velika tragedija.

Očevici saobraćajne nesreće navode da se petoro djece kretalo  pored puta, kada je, još uvijek nepoznati automobil naletio na njih.

“Čula su se tri udarca, a potom i jaukanje i zapomaganje. Odmah je dosta ljudi izašlo na ulicu i bili su zaprepašćeni prizorom. Dvije djevojčice su ležale pored puta i plakale, tresle su se od straha, a dječaka su pronašli tridesetak do četrdeset metara dalje. Vjerovatno ga je nabacio na haubu i on je tamo spao pored puta”, priča Milica Čonjagić.

Ne čekajući hitnu službu Doma zdravlja djevojčice je do Bogatića svojim kolima prevezao Stanko Čonjagić, a dječaka koji je krvario i koji nije bio svjestan poslije dvadesetak minuta zbrinuli su ljekari hitne službe iz Bogatića.

Povrijeđene djevojčice su iz Višnjićeva, kod Šida, i ovdje su bile u gostima kod dede i nane, kao i povrijeđeni dječak koji je njihov rođak.

Vozač nije stao da pomogne djeci, već je produžio u pravcu Klenja. Policija u Bogatiću intenzivno je tokom noći tragala za objesnim vozačem.