Dok biku samoća više ne prija, lavovi ostvaruju željene promjene na poslu

Foto: Ilustracija

Ovan

Niste spremni da prihvatite nov posao. Želite prvo do kraja da završite obaveze odranije. Potrebno vam je neko vrijeme da razmislite da li ste spremni za ozbiljnu vezu sa osobom koja vam to nudi. Problemi s kičmom.

Bik

Nepovoljan dan za promjene na poslovnom polju je kod vas naglašen. Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije. U potrazi ste za novim partnerom. Samoća vam više ne prija i želite da uđete u novu vezu. Prijala bi vam dijeta.

Blizanci

Ako ste planirali da pokrenete novi posao, možete da očekujete da će sreća bit na vašoj strani. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, očekuje vas lijepo slaganje s partnerom. Pravite planove za budućnost. Povedite računa o zubima.

Rak

Ukoliko planirate da se bavite nekim važnim formalnostima ili prikupljanjem papira, imaćete uspeha u tome danas. Želite da uđete u novu vezu, ali niste sigurni da li pred sobom imate adekvatnu osobu. Povedite računa o ishrani.

Lav

Dobićete pomoć koja vam je bila potrebna da biste uspjeli da ostvarite promjene na poslovnom polju. Vaša ljubomora predstavlja veći problem u emotivnoj vezi u kojoj se nalazite. Mogući su problem s nesanicom.

Djevica

Nećete dobiti ono što ste očekivali na polju posla. Veoma je moguće da ćete imati neke poteškoće na poslu. Partner pokazuje dosta nestrpljenja u odnosu s vama. Povedite računa o bubrezima.

Vaga

Bliži vam se unapređenje kojem ste se nadali. Možete da očekujete niz srećnih okolnosti na polju posla. Ohladili ste se od partnera i vaš odnos polako zapada u krizu. Ako ste slobodni, još nema nove veze. Hronični problemi.

Škorpija

Nemojte da se prepuštate tuđim odlukama. Potrudite se da sami inicirate promjene na poslovnom polju. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu koje bi kasnije moglo da vas vodi do ljubavne avanture. Provjeravajte krvni pritisak.

Strijelac

Moguće je da ćete danas imati probleme s koncentracijom, pa nećete dati svoj maksimum na poslu. Vraća vam se osećaj nezadovoljstva u braku. Sve češće razmišljate o razvodu. Povedite računa o grudima.

Jarac

Ukoliko budete pokazali upornost, uspjećete da postignete sve što želite na polju posla. Moguće je da trenutno vladaju problemi u vašoj emotivnoj vezi i da se sve više i sve češće svađate. Povedite računa o grlu.

Vodolija

Očekuju vas problematične okolnosti na polju posla. Moguće je da ste sami krivi za greške koje ste pravili. Moguće su trzavice u kontaktu sa osobom kojoj se udvarate. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

Ribe

Ako možete, danas se posvetite riješavanju sitnih poslovnih problema da biste kasnije na poslovnom polju imali čistiju situaciju. Posvećeni ste svom partneru i lepo vam je kad ste zajedno. Provjerite dioptriju.