(FOTO) “Krajina klas” demantovala navode “Bošnjačkog preporoda”

Foto: Oslobođenje

Nakon što je Facebook stranica “Bošnjački preporod” napisala da je Saša Trivić sin ratnog zločinca Janka Trivića, oglasili su se iz ove kompanije sa demantijem.

Pismo prenosimo u nastavku.

“Poštovani,

Do sada se nismo htjeli oglašavati po tom pitanju, smatrajući da je neozbiljno tumačiti komentare na tviteru, ali obzirom da se povlači i drugi dio kampanje, prinuđeni smo da demantujemo sve navedeno, u kojem se Saša Trivić dovodi u vezu sa Jankom Trivićem, bivšim komadantom vojske Republike Srpske, koga kroz navedene tekstove dovode u vezu za zločine počinjene na korićanskim stjenama, ŠTO APSOLUTNO NIJE TAČNO.

Nikakva veza, niti rodbinska, niti prijateljska, pa čak ni poznanstvo ne postoji između Saše Trivića i Janka Trivića.

Kao dokaz da se radi o notornim lažima i najbrutalnijem izvrtanju istine, u prilogu ovog dopisa dostavljamo Vam kopiju Rodnog lista za Sašu Trivić iz kojeg se jasno vidi da otac Saše Trivića je RANKO TRIVIĆ”, saopšteno je iz ove kompanije.

Podsjećamo, Facebook stranica “Bošnjački preporod” objavila je tekst pod nazivom “Vlasnik Pekare “Manja” sin je ratnog zločinca Janka Trivića, komandantna VRS odgovornog za smrt preko 400 bošnjaka kao i za zločin na Korićanskim stjenama”.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime