(FOTO) Manekenku brutalno pretukao dugogodišnji dečko: Iživljavao se nad njom 7 sati

Foto: Privatni arhiv

Turski državljanin, čiji identitet nije saopšten, brutalno je pretukao svoju djevojku Tanju Dukić, foto-modela iz Srbije, koja posljednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka.

Dukićevu je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoy u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

Turski mediji su objavili fotografije povrijeđene Srpkinje, koja od zvjerskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom tijelu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da su njih dvoje u emotivnoj vezi posljednje dvije godine, kao i da žive zajedno.

– Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao – ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.

Ona je ispričala i da se nad njom iživljavao sedam sati, da ju je krvnički udario u glavu, te da se potom onesvijestila. Ona je kazala da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

– Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji – ispričala je Dukićeva, o čijim jezivim povredama svjedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Dukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca. Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila Dukićkinog partnera i da li je on do sad procesuiran.

Povrijeđena manekenka ispričala je inspektorima i da se zbog svega što je preživjela osjeća i psihički loše, prenosi Oslobođenje.

O svemu je obaviještena i Direkcija za javnu bezbednost, koja joj je pružila utočište i smjestila je u ustanovu koja se brine o žrtvama porodičnog nasilja, prenose mediji u Srbiji.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime