(FOTO + VIDEO) Intervju sa Vesnom Dragojević o životu Olivera Dragojevića izazvao veliko interesovanje u regiji

Foto: Screenshot

Intervju sa Vesnom Dragojević o životu Olivera izazvao je veliko interesovanje u regiji

Naime, nakon objavljenih televizijskih dijelova iz emisije “Ognjena zemlja” u kojima je otkriveno zašto Oliver Dragojević nije želio nastupati u Srbiji nakon 1991. godine i “zaboravljenog” razgovora sa makedonskim novinarom u kojem je rekao kada će nastupiti u Srbiji, cijeli razgovor izazvao je veliko interesovanje.

 

PROČITAJTE I OVO: (VIDEO) Ekskluzivno: Vesna Dragojević otkrila zašto Oliver nikada nije zapjevao u Srbiji nakon 1991. godine

Podsjetimo, mnogi su nagađali zašto legendarni pjevač Oliver Dragojević nije zapjevao “Trag u beskraju”, “Cesaricu” ni ostale brojne hitove u nekoj od velikih srbijanskih koncertnih dvorana koje bi rado ugostile pjevača njegovog kalibra.

“Vesna Dragojević otkrila zašto Oliver nije htio pjevati u Srbiji”, “Plakao je i kukao! Udovica Olivera Dragojevića prvi put priznaje zašto se zarekao da nikad više neće pjevati u Srbiji”, samo se neki od naslova koji pune regionalne web naslovnice.

PROČITAJTE I OVO: (VIDEO) Oliver Dragojević je rekao da će nastupiti u Beogradu kada…

U emisiji “Ognjena zemlja” koju uređuje i vodi Ognjen Blagojević, supruga Vesna Dragojević prvi put otkriva stvarni razlog zašto Oliver nije želio održati koncert u Srbiji nakon 1991. godine.

Gledaoci TV1 će imati priliku pogledati cijeli razgovor u nedjelju u 20 sati u kojem otkrivamo još mnogo, javnosti nepoznatih detalja, iz života Olivera Dragojevića.