(FOTO + VIDEO) Oglasila se žena koja je objesila psa i zgrozila BiH: “Kao majka stala sam u zaštitu svog djeteta i radiću to i dalje”

Foto: Facebook

Ana L. iz Bosanske Dubice je izazvala bijes u regionu nakon što je objavljen video na kojem se vidi kako je objesila bespomoćnog psa pred vlastitim djetetom!

Međutim, ova medicinska radnica u tome, izgleda, ne vidi ništa loše, jer je objavom na Facebooku najavila da neće na tome stati.

“Samo da se oglasim povodom jučerašnjeg događaja. Kao majka stala sam u zaštitu svog djeteta i radiću to i dalje”, napisala je Ana L.

Foto: Facebook

Status na Facebooku sadrži i pismo koje je, kao odgovor na žalbu predatu sredinom februara, dobila 12. marta iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Administrativne službe.

“Nemamo ni prostorne ni kadrovske ni materijalne ni finansijske resurse da hitno zbrinemo, na zakonit način, životinje koje predstavljaju opasnost po bezbjednost člana Vaše porodice”, stoji u dopisu.

Foto: Screenshot

Međutim, zanimljivo je uputstvo koje je uslijedilo.

“Do iznalaženja rješenja za opisani problem, i sa Vaše i sa naše strane u dogledno vrijeme, molimo da preduzmete potrebne preventivne mjere zaštite navedeno je u odgovoru.

Ona je, nažalost, ovo shvatila kao odobrenje da uzme zakon u svoje ruke.

Na snimku se vidi kako je Ana L. namamila psa hranom, zavezala mu konopac oko vrata, odvukla do ograde i privezala tako da je došlo do gušenja nesretne životinje. Pri svemu tome, pas nije pokazivao nikakvu agresivnost već je samo pogledavao prema djetetu u nadi da će bar s te strane stići pomoć.

https://www.facebook.com/dragangidra.arsenic/posts/2659808150701395

Pas je, saznaje Srpskainfo od mještana, lutalica, ali je bio pripitomljen i privržen radnicima u obližnjem voćnjaku, koji su ga hranili.

Ana L, po struci osoba kod koje bi trebao da posebno bude razvijen osjećaj za humanost, živi u neposrednoj blizini voćnjaka, čijim je kamerama i snimljen ovaj monstruozni čin, prenosi radio Sarajevo.

1 komentar

  1. To je pravo stanje nase realnosti…Ona uzima pravdu u svoje ruke ubija psa,nikom nista,sutra ce ubiti covjeka,necije djete..jer ona ima pravo.Ljudi moji,sta je ovo,mi smo na dnu,nema dalje.Osjecam se kao da sam u nekakvoj laboratoriji,ludnici,i samo cekam da me neki ludi doktor,jednog dana odabere za neki ludi experiment,mozda sutra,mozda za mjesec…a ja sjedim i cekam,nista nepoduzimam,kao da su mi uradili lobotomiju…

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime