(FOTO) Viralni status nakon priče o Kristini i mandarinama: J**ale vas mandarine, reko, da iznenadim dragu sa malo vitamina C…

Prodavačica mandarina Kristina Penava za kratko vrijeme postala je najveća je senzacija u Hrvatskoj, ali i šire.

Nakon što su se počele širiti internetom njene fotografije sa štanda s mandarinama uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju postala je glavna zvijezda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#smirnoffice 🥤

Objavu dijeli 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134)

Na Facebooku je čak organizovana i ekskurzija kod Kristine Penave, prodavačice koja je osvojila Hrvatsku i Balkan. Međutim, kako se čini Kristina više nije na štandu sa mandarinama. Prema posljednjim informacijama trenutno je u Beogradu.

Viralna priča o Kristini i mandarinama privukla je mnogo pažnje, a nedugo poslije toga i status u kojem je autor na simpatičan način “kritikovao” cijelu tu priču. Status prenosimo u cjelosti:

“Je**le vas mandarine i si*e tete Kristine!
Jutros kupio na placu u Ludbregu 3 kg za jeftinu lovu… Reko, da iznenadim dragu sa malo vitamina C, da malo živne i pojača imunitet… Ni vrata nisam stigo do kraja zatvorit, ni kroksice izut, a već me počelo udarat sa svih strana.Ko da me Cro Cop zajedno sa Rokijem 3 mlati, a pomaže im Čak i Noris…
Nisam joj stigo objasnit da to nisu ONE JE**NE mandarine o kojima već pričaju i moljci u Varteksovom kaputu iz mog ormara,za koje je čuo već i fetus u utrobi moje krave Jagode..
Ma nema veze,lijevo oko mi je ionako bilo stalno krmeljavo, desnu ruku sam svejedno koristio samo za tjeranje komaraca i mahanje poštaru,a ova 3 sjekutića mi ni netrebaju toliko dok jedem gris i žgance..
Samo se nadam da neće sutra neka guzata fljundra sa umjetnim čvaljama negdje pod nadvožnjakom prodavat Lino Ladu ili kelja pupčara pa da se raspiše o tome po svim portalima..
Pa da ni to više nesmijem donijet iz dućana…
Još mi samo to fali…ajd,za mandarine još i nekak, al ovo bi me srušilo do dna…”, rekao je autor.