(FOTO) Zvali su je “ružnim pačetom porodice”: Nakon razvoda potpuno se promijenila

Foto: Instagram

Slavna starleta Khloe kardashian već godinama iskreno priča o borbi sa samopouzdanjem.

34-godišnju reality zvijezdu Khloe Kardashian mediji su nekada nazivali “ružnim pačetom porodice” Kardashian, a nakon bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma, pretvorila se u labuda.

Kako je sama priznala, utjehu od ljubavne boli pronašla je u teretani i zdravoj prehrani, zbog čega je u potpunosti transformirala izgled te postala inspiracija ženama u cijelom svijetu.

Starleta je zatim pokušala pronaći utjehu i u zagrljaju nekih poznatih muškaraca, poput repera Frencha Montane, ali i košarkaša Jamesa Hardena te Tristana Thompsona, no ni s jednim veza nije potrajala.

Ljubavna priča s Tristanom posebno je tužna jer se činilo kako je Khloe napokon dobila zasluženu ljubav te joj se ostvarila velika želja da postane majka, no umjesto vjenčanja i mirnog porodičnog života dobila je javna varanja i ponižavanja od 7 godina mlađe NBA zvijezde koja je i ranije varala majku svog prvog djeteta.

Kap koja je prelila čašu bila je navodna prevara s plus-size manekenkom Jordyn Woods, koja je bliska prijateljica obitelji Kardashian-Jenner, a Khloe mu više nije davala šanse za iskupljenje. Starleta i vlasnica branda Good American od tada se posvetila kćerkici True te ponovno vježbanju, ali čini se i odlascima plastičnom hirurgu koji su postali prečesti.

Obožavatelji već mjesecima nagovaraju Khloe da prestane sa zahvatima jer je počela nalikovati na svoju majku Kris Jenner. Njezin je nos sve kraći, a usne sve veće, no starleta se poprilično ljuti na takve komentare te negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje.

U posljednjih nekoliko izlazaka u javnosti Khloe je dodatno potpalila glasine o operacijama jer u prirodi nema opcije fotošopiranja. No čini se kako ju takve glasine nimalo ne uzrujavaju jer je u crnom od glave do pete uživala u druženju s najboljom prijateljicom Malikom.

Šuška se kako se Tristan trudi svim silama da ju vrati nazad, no starleti pomirenje više ne pada na pamet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hydrated and Healthy!

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)