Fotografija koja je šokirala srbijansku javnost: Mladi reprezentativci Srbije svlačionicu ostavili u katastrofalnom stanju

![CDATA[

Ipak, srbijanska javnost nije šokirana rezultatom koliko izgledom svlačionice mladih reprezentativaca Srbije nakon utakmice.

U svlačionici su ostale flaše, limenke, kutije otvorenih pica, a svoje nezadovoljstvo odnosom mladih fudbalera Srbije prema svlačionici u kojoj borave podijelila je i ‘Techsportsrbija’ putem Instagrama.

“Valjda su momci proslavljali osvajanje velikog boda pro2:tiv Letonije… Nekultura, bahatost, bezobzirnost i nevaspitanje. Umišljenost da vrijede, da su neko i nešto, vladaju zapuštenim mozgovima ovih mladih ljudi koji bi uskoro trebalo da budu i u “A” reprezentaciji.

Sve čovjek može da oprosti, jer sport i jeste satkan od pobjeda i poraza, ali ovakva bahatost ne smije da prođe neosuđeno od strane javnosti. Zato i skrećemo pažnju na detalj koji ukratko opisuje jednu generaciju koja je osuđena na neuspjeh, ne samo zbog diskutabilnog pojedinačnog i ekipnog kvaliteta.

Naravno, ne leži sva krivica u njima, mnogo više je na obrazima onih koji rukovode našim fudbalom. Ako obraz oni uopšte imaju…”, navodi se u tekstu.

teh.png - Fotografija koja je šokirala srbijansku javnost: Mladi reprezentativci Srbije svlačionicu ostavili u katastrofalnom stanju
Instagram

]]

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime