(FOTO+VIDEO) Majka osmero djece nakon četiri operacije grudi pomaže drugima: Plastična hirurgija mi je dala izgled koji ide uz moj karakter

Foto : Screenshot

Allegra Cole (50) predstavlja se kao poduzetnica, seks terapeutkinja, savjetnica, model, a još je i supruga i majka osmero djece.

Karijeru započela kao model s velikim poprsjem i ‘sakupila’ preko 800 hiljada pratitelja na Instagramu za koje kaže da su je ‘gledali kako postaje poslovna žena, ekspert za plastične operacije i aktivistica’.

 

View this post on Instagram

 

No matter how stressful life gets, you can always “have A Cole and a smile!”?Have a great day everyone! ?

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on

Sada se odlučila na novi poslovni pothvat – riječ je o sakupljanju novca za plastične operacije za žene koje ih žele, a ne mogu ih priuštiti. Za portal BuzzFeed je objasnila kako time želi pomoći ženama da ‘postanu najbolje verzije sebe samih’.

“Plastična mi je kirurgija dala izgled koji ide uz moj karakter, dala mi je seksepil i samopouzdanje, a bilo je čudesno promatrati kako mi se tijelo naočigled mijenja” ispričala je Allegra, koja kaže da je blagoslovljena, i da joj je zato sudbina pomoći drugim ženama da naprave isto.

 

View this post on Instagram

 

BTS: Of the “More Alike” video shoot we did with @taff ?

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on

Ona je imala četiri operacije povećanja grudi, dvije operacije povećanja stražnjice i zahvat smanjivanja trbuha. Kaže da njena stranica BoobJobs4Moms.com, može poslužiti i kao platforma svima koji se žele baviti modelingom, da tu ostavljaju svoje fotografije i životopise.

 

View this post on Instagram

 

I’m turning 50 tomorrow! ☺️ I was supposed to be on a flight to Brazil today to celebrate. ✈️But instead I’m getting a picc line in for my new antibiotics. ? So Brazil will have to wait a month or 2. But I will see you soon. ??? I wanted to post this to celebrate The New 50. ?? I will be back feeling better soon and in the best shape of my life! Thank the Lord for Technology! (And Facetune) ? I started this IG page exactly 5 years ago tomorrow. I’m so excited to see where the next 5 years take me! I want to thank all my friends and fans for all the love and support over the years! ?? My heart is so full. Thank you all for following me on this crazy journey. Let’s see where the future takes us! ? #keepmovingforward #hotmommovement #throwbackthursday

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on

“Trenutno se može bilo tko prijaviti na mojoj stranici, a baš radim s web dizajnerom na tome da ju poboljšamo” objasnila je ova majka osmero, koja kaže da je ta stranica nastavak na njenu dosadašnju stranicu na kojoj se bavi produkcijom i marketingom na društvenim mrežama, AColeindustries.com.

Kaže da je ideju za svoju novu stranicu dobila nakon što je svoje drugo povećanje grudi financirala crowdfunding kampanjom. Objasnila je i kako je žene stalno traže savjete u vezi operacija pa da je najlogičnije bilo pokrenuti biznis kojim će im u tome pomoći. Dodaje i da suprug surađuje s njom te da joj je velika podrška, a ništa joj ne pruža više radosti od djece i obitelji.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime