(FOTO+VIDEO) Obustavljena potraga: Tijelo dječaka koji je upao u nabujali potok nije pronađeno

Prema posljednjim informacijama, potraga za šestogodišnjim dječakom koji je upao u nabujali potok u naselju Begov Han u općini Žepče, u koju su bile uključene policijske snage, pripadnici civilne zaštite i specijalne jedinice ZDK, kao i veliki broj građana, obustavljena je.

Foto: TV1

Pripadnici GSS Žepče i Zavidovići posljednji su otišli s terena na kojem je bila uključena opširna potraga za dječakom u blizini korita rijeke Bosne u naselju Luke u općini Žepče.

Foto: TV1

“Cijelo korito Mračaljskog potoka je pretraženo, nažalost, tijelo dječaka nije pronađeno. Potraga se nastavlja sutra, ponovo će se pretraživati korito potoka, a čamcima će se pretraživati desna obala rijeke Bosne. Sutra će biti uključena i potraga čamcima koji će pretražiti i desnu obalu rijeke Bosne. Vodostaj je i dalje u porastu”, izjavili su iz Federalne uprave civilne zaštite Žepče za TV1.

Podsjetimo, šestogodišnji dječak upao je u nabujali potok u naselju Begov Han u općini Žepče. Kako su naveli iz Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK, do nesretnog slučaja došlo je u popodnevnim satima.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime