Horoskop i “ružno vrijeme”: Šta rade znakovi dok pada kiša?

Foto: Unsplash

Neki znakovi jure van, a drugi se skrivaju pod dekicom

Ljeto polako odlazi, a kiša koja pada ovih dana najbolji je znak da je jesen pred vratima. I dok neki žele da se vrate topli dani, drugi su jedva dočekali zahladnjenje, slojevito oblačenje pa i zavlačenje pod dekicu.

Dok pada kiša svi imaju i neke svoje načine kako “ubiti” vrijeme, a na to kako ćemo se ponašati i što ćemo raditi za virjeme kišnih dana utječu i zvijezde. Svaki horoskopski znak ima neke svoje rituale kada pada kiša. Zabavite se čitajući ih u nastavku, a, tko zna, možda se u njima i prepoznate.

Ovan – baca se u potragu za mekanim, vunenim čarapama, a onda slika selfie u svim parovima koje uspije pronaći.

Bik – kiša je vrijeme za pravljenje i ispijanje tople čokolade.

Blizanac – čim padne kiša izvlači sve svoje voljene biljke na svježi zrak i tuširanje na kiši.

Rak – gradi utvrdu od dekica u koju se uvlači i spava sve dok kiša ne prestane.

Lav – kiša je u svijetu lavica idealno vrijeme za slaganje lijepe frizure, oblačenje lijepe haljine i komplimentiranje same sebe pred ogledalom.

Djevica – kad padne kiša osobe rođene u ovom znaku otvaraju sve prozore i plešu uz zvukove kiše.

Vaga – kišni dan idealan je za gledanje omiljenih filmova. Vage će iskoristiti priliku i kako bi upamtile citate iz tih filmova da ih mogu koristiti u svakodnevnom životu.

Škorpion – kad padne kiša škorpioni sjedaju na pod i dok slušaju udaranje kapljica o prozor u svojoj glavi smišljaju hiljade priča.

Strijelac – kada padne kiša, osobe rođene u znaku strijelca trče van i plešu na kiši. Kasnije, kada krene kihanje, požale zbog ovog poteza.

Jarac – kišni dan koristi za pravljenje raznih vrsta kolača, a onda poziva prijatelje na popodnevni čaj i kolače.

Vodolija- vodolije se kad padne kiša zabrinu za životinje pa po dvorištu grade skloništa za njih kako bi se imale gdje skloniti od oluje.

Riba – kišu koristi za izlazak iz kuće. Odlazi do obližnjeg parka gdje uživa u kapljicama koje udaraju o lišće i pritom sluša svoju omiljenu muziku.