(FOTO) Direktorica BH Radija 1 podržala Sašu Trivića i pekaru “Manja”

Foto: ilustracija

Saša Trivić, simpatizer ratnih zločinaca i četnika kojima je dao javnu podršku, ali i vlasnik lanca pekara “Manja”, nastavio je sa komentarima na Twitteru nakon što ga je veliki dio javnosti u BiH iskritikovao zbog podrške ratnim zločincima.

Sada, kada je razotkriveno da ovaj poduzetnik veliča ratne zločince koji su ubijali građane Sarajeva, on se pravda da je “žrtva”.

– Postoje dani kada poželiš da se nisi ovdje rodio. I Andićevi opisi tamnog vilajeta su „tanki“ koliko je on ustvari taman – napisao je Trivić na Twitteru.

Trivićev tvit komentirala je i Pejka Medić, direktorica BH Radija 1, državnog, radija. Medić je već nekoliko godina na čelu BH Radija 1. Ona je, također javno, na društvenim mrežama podržavala presuđene, dokazane ratne zločince Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

– Već viđen scenario. Očekivala sam ovo još ranije, jer o tebi u federalnom Sarajevu pričaju naveliko da si četnik od otvaranja pekare. Ja kifle i kolače kupujem u Lukavici i nema boljih – napisala je Medić Triviću.

On joj je na to napisao:

– Hvala, koliko se sjećam, i ti si preživjela slično.