Kuzmić zadobio teške povrede glave, u toku hitno prebacivanje u Beograd

Foto: A. Dimitrijević/RAS Srbija

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je rano jutros doživio tešku saobraćajnu nesreću na putu Banja Luka-Prijedor u Ramićima, biće hitno prebačen u Beograd, saopštio je beogradski košarkaški klub, prenosi Anadolija.

Iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda su nakon nesreće izdali saopštenje za javnost u kojem su istakli da je njihov košarkaš zadobio teške povrede glave i grudnog koša.

“KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd”, navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda će o daljem toku situacije infromisati javnost kada budu prikupljene kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije, navode iz kluba.

Ostavite svoj komentar