Novi bizarni trend: Vjerenički pirsing?!

Foto: rare.us

Nastao je novi način zaručivanja, za one koji iskreno vole jedni druge, ali je mnogo bolniji od uobičajenog. Pirsing na prstu/vjerenički pirsing postao je stvarna alternativa zaručničkom prstenu.

Vjerenički pirsing djeluje kao najbolnija opcija ukoliko želite da se zaručite. Ovaj novi trend zapravo funkcionira na sljedeći način: Zaručnički prsten se (jedan njegov dio ili čak cijeli prsten) provuče ispod površine kože prsta, na kojem zaručnički prsten inače treba da bude, a sve kako bi se pokazalo partneru da vaša odanost nema granice ili, kako piše “Rare.us” , kako bi pokazali partneru da ste ludi.

“Do sada, najuznemirujuća slika novog trenda, odnosno, kako isti izgleda u praksi, je ona na kojoj je zaručnički prsten jednostavno izgubljen u koži prsta, a sve to zajedno izgleda tako odvratno kao da je osoba dobila lišaje po koži, prstu u ovom slučaju”, prenosi “Rare.us”.

Rizici ove lude smjelosti su užasno bolne situacije, a veoma moguće, kao što je npr. moguće da zakačite rukom od nešto i prsten onda bude iščupan iz vaše kože.

Foto: srpskacafe.com

“Molim vas, ukoliko se zaručujete, samo jednostavno idite kupiti normalan zaručnički prsten”, zamolio je”Rare.us”.