Snima se nova Zlobnica, ko će zamijeniti legendarnu Gabrijelu Spanić?

Foto: cdm.me

TV kuća Televisa, najavila je da će u ovoj godini snimati rimejk “Zlobnice”, latino sapunice koja je očarala milione gledalaca širom svijeta 1998. kada je prikazivana.

U ulozi ohole Paole Braćo i njene sestre blisnakinje Pauline Martinez ovoga puta nećemo gledati Gabrijelu Spanić kojoj je “Zlobnica” donijela svjetsku slavu, ali lijepa Venecuelanka hrvatskih korijena otkrila je da će ipak imati ulogu u novoj seriji.

“Imaću posebnu ulogu. Presrećna sam što ću im gostovati. Još uvijek ne znam kakav će biti moj lik, ali vjerujem da će mi dati nešto baš po mojoj mjeri”, rekla je Gabriela, inače MISS Venecuele 1992. godine.

Strani mediji spominju da bi glavnu ulogu mogla dobiti pjevačica i glumica Belinda Peregrin (29). Ona se već pojavljivala u nekoliko meksičkih sapunica, ali još nije potvrdila ulogu u “Zlobnici”.

“Jako volim Belindu i želim joj svu sreću. Poznajem je godinama, ona je jako talentovana. Sjajna je glumica, ali ako želi neki savjet, rado ću joj ga dati”, rekla je Gabriela za koleginicu.

Serija je prikazivana tokom 1998. godine. Prodata je u više od 120 zemalja svijeta. Bazirana je na seriji “La intrusa” (“Uljez”) iz 1988. godine, koja je takođe rimejk, ali radio drame “La usurpadora” iz 1971.

“Zlobnica” iz 1998. je takođe imala rimejk “Quién Eres Tú” (“Ko si ti”) 2012, ali je brzo skinuta sa programa jer nije postigla veliki uspjeh.

Serija je takođe imala nastavak, odnosno dvosatno specijalno izdanje “Más Alla De La Usurpadora” (“Više o zlobnici”) u kojem se radnja odvija godinu dana nakon završetka originala.

Da vas malo podsjetimo radnje, Paola je bogata, lijepa ali zla žena, udata za uspješnog biznismena (Fernando Kolunga). Naravno, to joj to nije dovoljno da bude zadovoljna. Prilikom jednog putovanja, upoznaje djevojku Paulinu koja je identična kao ona, ne znajući da se radi o njenoj sestri. Kako bi mogla da putuje sa svojim ljubavnikom, natjerala je Paulinu da se pretvara da je ona. To je podrazumijevalo i život sa mužem i cijelom porodicom. I taman kada su stvari počele da se sređuju, Paula se vratila u njihov život zahtijevajući da ponovo zauzme mjesto koje joj pripada.

Serija “Zlobnica” bila je poznata i pod imenom “Kraljica gledanosti”.