Tifa: Bebek ne može očima da me vidi, Alen je perfidan, Brega je dobar

Foto arhiva

Legendarni pjevač Bijelog dugmeta, Mladen Vojičić Tifa progovorio je o odnosima sa kolegama iz ove grupe. Tifa je otkrio da Željka Bebeka ne može očima da vidi, da sa Alenom Islamovićem nastupa širom planete, iako nisu u dobrim odnosima, dok za frotmena Gorana Bregovića kaže da je rođen pod srećom zvijezdom i da je privilegija biti u njegovom društvu.

“Bebek i Alen imaju problem sa mnom. Ovaj stariji me patološki mrzi. Kada sam došao u bend, Bebek je imao šest studijskih albuma, a oni su ga odmah zaboravili zbog mene. Ali šta ću mu ja, nisam ja kriv. On je uskogrud”, rekao je Tifa za “Hit“.Iako s Alenom nastupa, poznato je da su se nedavno i potukli.

“Alen je vojnik, ali perfidan vojnik. Ne želim da umanjim njega kao ličnost, ali se razlikuje od mene. Mi ne moramo da budemo na ratnoj nozi, ali se svašta dešava u našim životima i ne bih da pričam o tome”, rekao je Tifa.

Tifa kaže da je Bregi najbolje s njim, jer nikada ne zna na čemu je.

“Ali to je život, neizvjesnost. Šega je ući u samoposlugu u Americi i dobiti zelenu kartu. Onih godina kada je počinjao, ljudi na prostoru bivše Juge nisu bili tehnološki osviješćeni, a on je putovao i od svakog muzičkog kritičara uzimao djelić i kreirao svoj lik. To ne umanjuje njegovu inteligenciju, čak potvrđuje da je natprosječno inteligentan”, naveo je pjevač.