Izaberite klasične stilove haljina

Duga haljina do poda vrijedna je svakog divljenja. Jednostavna haljina u žarkoj boji ili sa uzorkom izgledat će elegantno u svečanim prilikama, ali isto tako može biti svedena ravnim cipelama i jednostavnom torbom kao dnevna varijanta.

Duga haljina koja prati liniju tijela najbolji je izbor za visoke i mršave dame. Ona sječena ispod grudi ili čije se vezice vežu oko vrata odličan je izbor za oblija tijela. One sitnije dame koje bi željele izgledati više vjerojatno će se odlučiti za jednobojan model od glave do pete.

Damska haljina sa cvjetnim uzorkom. Cvjetnu haljinu do pola lista ili do koljena moći ćete nositi i na vrtne zabave, kao i na proljetno-ljetna vjenčanja i druge večernje događaje. Ako se osjećate smjelije, odaberite haljinu sa velikim cvjetnim uzorkom u jarkoj boji. Za one stidljivije dame preporučuje se uzorak sa cvjetićima. Ovo su klasični stilovi haljina koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Haljina je obavezan komad odjeće u garderobi. Ona je odjevni predmet za sve-u-jednom.