KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Darko Miličić se vratio košarci i ima novi klub

![CDATA[

Nekada drugi pik na NBA Draftu, Darko Miličić, odlučio je da se vrati košarci.

Nakon što je završio svoju igračku karijeru, u kojoj ni izbliza nije ispunio ono što se od njega očekivalo, Darko Miličić je odlučio da se posveti borilačkim vještinama, te je imao neke mečeve.

Poslije nekoliko godina pauze, Darko Miličić je odlučio da se vrati košarci, a novi klub je Metalac iz Valjeva. Ovaj niželigaš Srbije ima velike ambicije, a predsjednik kluba dr Boško Đukanović je potvrdio da se Darko Miličić vraća košarci, ali tek od naredne godine.

– Dogovorili smo se lako i jednostavno, na neodređeno. Potpisao je u uotrak. On je prepoznao dobru srpsku košarkašku priču. Darko je čestit i iskren čovek. Kreće sa intenzivnim treninzima. Može i da se predomisli, ali je shvatio da je košarka njegov život posle nekoliko godina mirovanja i nedoumica. Prepoznao je sebe u Metalcu koji radi najiskrenije i najpoštenije u našoj košarci, bez menadžera. Ispunio sam i sebi veliku želju, oduševio me je njegov moral i patriotizam, a njegovo veliko srce mu je reklo šta treba da radi. Miličić treba košarci mnogo više njego ona njemu, rekao je Đukanović.

]]

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime