Božo Vrećo i Marko Louis objavili spot zajedničke pesme (VIDEO)

Foto: Screenshot, Youtube

Božo Vrećo i Marko Louis objavili su spot za pjesmu “Sanjao sam”. Muziku i tekst pjesme potpisuje Božo Vrećo, dok su Marko Louis i Aleksandar Dragutinović zaduženi za aranžman. Spot je sniman u Deliblatskoj pješčari, a u režiji Dragana Jereminova.

Božo Vrećo oglasio se na svojoj Facebook stranici povodom objavljivanja spota: 

“Pjesmu “Sanjao sam” napisao sam ponukan i inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvijek idealiziramo partnera i koliko zapravo sve je neizvjesno, danas ste skupa sutra već niste, ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko al zapravo nas uvijek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vrijeme više nismo nekom ili neko nije vama, centar svijeta. 

Napisao sam je da vas u tom trenutku ako se to desi a dešava se vrlo često, ohrabri da shvatite da to koliko vi volite nekog je poezija, zanemarite intenzitet ljubavi te druge osobe u odnosu na vašu, neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonacno, ja tako volim i pjesma “Sanjao sam” koju sam uglazbio i napisao je dar Vama, za one koji se usude i smognu hrabrosti tako voljeti”, napisao je Vrećo i dodao: 

Zahvaljujem se cijeloj ekipi na sjajnom druženju i umjetničkom radu i mom prijatelju i bratu Marku Louisu jer uvijek skupa stvorimo nebesku pjesmu.”