Kupili kuću iz horora i sad se boje: Čudne stvari se događaju

Foto : Ilustracija

Jedna od najluđih kupovina u 2019. vjerojatno je kupnja kuće po kojoj je snimljen jedan od najpoznatijih horor filmova ‘The Conjuring’. Kuću je kupio mladi par iz SAD-a željan avanture.

Film ‘Conjuring’, kod nas preveden ‘Prizivanje’, snimljen je 2013. godine, a bazira se na istinitoj priči o porodici Perron, koja je živjela u toj kući sedamdesetih godina prošlog stoljeća i poznatih američkih stručnjaka za paranormalno, bračnog para Lorraine i Eda Warrena.

Lorraine je nakon smrti svojeg supruga Eda sudjelovala u snimanju filma kao savjetnik, isto kao i na svim nastavcima koji su kasnije snimljeni, što je filmu dalo određeni kredibilitet.

Andrea Perron, najstarija od pet Perronovih kćeri koje su živjele u kući do 1980. godine, još stoji iza tvrdnje da su s njima u kući živjeli zli duhovi, piše Women's Health. U intervjuu za USA Today Lorraine Warren govori o vremenu koje je provela u seoskoj kući u Harrisvilleu – uključujući seansu koju su izveli.

– Stvari koje su se tamo odvijale bile su tako nevjerojatno zastrašujuće. Dan danas me ulovi strah kad se toga sjetim – izjavila je Lorraine.

– Mislila sam da ću se onesvijestiti. Moja majka je počela govoriti jezikom koji nije s ovoga svijeta, glasom koji nije bio njezin. Njezina stolica levitirala je i bačena je preko sobe – ispričala je Andrea.

Što se tiče para koji je nedavno kupio ukletu kuću, kažu da su i sami imali puno čudnih iskustava.


– Vidjeli smo da se vrata sama otvaraju i zatvaraju, čuli smo da netko hoda po kući, udarce. Teško je ostati sam u kući. Ne osjećam ništa zlo, ali u kući se stalno nešto događa – rekao je Cory Heinzen.

– Cijelo ovo putovanje bilo je zastrašujuće, iz više razloga osim paranormalnih, ali i uzbudljivo – rekla je Jennifer Heinzen.

Par planira otvoriti svoju kuću za turiste i istražitelje paranormalnog kasnije ove godine nakon opsežne obnove. Planiraju sačuvati dom kakav je i bio te priču o ‘Prizivanju’ koja s njom dolazi.

 

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime