(FOTO) Kozmetičarka dala otkaz da gola čisti kuće, danas zapošljava 15 ljudi

Kad je poduzetnica iz Edinburgha pokrenula kompaniju za čišćenje, dala je potpuno novo značenje striptizu, piše Daily Mail.

Prije nego što je počela zapošljavati, Victoria Murphy sama je testirala tržište. “Nisam željela staviti osoblje u situaciju koju sama nisam proživjela”, rekla je 25-godišnjakinja koja u Edinburghu živi sa svojim ljubimcem, jazavčarom Louisom.

S diplomom u organizaciji događaja i snažnom radnom etikom, Victoria je željela pokrenuti posao i počela je razmatrati sektor usluga za odrasle. Radeći kao kozmetičarka, naišla je na američku kompaniju koja je nudila usluge čišćenja tokom kojeg su čistačice gole i tad je dobila ideju za Glimmer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Don’t let cleaning be a chore, book one of our talented cleaners to do it for you ✨

Objavu dijeli Glimmer (@getglimmer_)

“Znala sam da želim nešto u toj odrasloj niši što bi bilo zabavno i rizično, ali ne i ekstremno”, rekla je. “Mi nismo eskort služba. Ono što nudimo je zabavno i zavodljivo”, kaže te dodaje kako se ništa loše nije dogodilo kad je ona to radila neko vrijeme.

Glimmer nudi tri razine golog čišćenja, u donjem rublju za 55 funti po satu, u toplesu za 65 te potpuno golo za 75 funti po satu.

“Nitko od mojih radnika ne mora raditi ništa s čim se ne osjeća ugodno”, kaže Victoria te dodaje kako klijent bira opciju koju preferira, a ona zatim prema tome bira čistača.

Prošli put kad je objavila oglas za gole čistače, dobila je više od 100 prijava. “Najvažnije mi je da ima profesionalnog iskustva u čišćenju”, rekla je te dodala kako kandidati moraju imati dobru osobnost zbog komunikacije s klijentima, ali i osjećati se dobro u vlastitoj koži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Cleaning doesn’t have to be boring, turn it into a hedonistic outlet with Glimmer… ✨

Objavu dijeli Glimmer (@getglimmer_)

Victoriju je iznenadila i raznolikost klijenata. Kaže kako su neki u tridesetima, a neki čak i u 80-ima. “Mnogi od njih žive sami, a puno starije gospode je dosta usamljeno pa je važno da je iskustvo zabavno i da čistači vole razgovarati”, dodaje.

Kaže da imaju i muške čistače, no žene ih rijetko traže – i to je nešto na čemu pokušavaju raditi.

Unatoč pikantnosti teme, Victora kaže da je prijatelji i porodica u potpunosti podržavaju. “Oni razumiju da je to moje dijete”, kaže. “Dosta vremena objašnjavam ljudima da je to i ozbiljan posao čišćenja.”

Društvene mreže, posebno Instagram, puno su pomogle u reklamiranju Glimmera. “Ne možemo jednostavno ostavljati letke ljudima ispred vrata jer ne želimo nikoga uvrijediti pa koristimo društvene mreže za oglašavanje, a oglašavamo se i u besplatnim oglasnicima kad god možemo”, kaže.

Kaže kako se s vremenom želi proširiti na čitavu zemlju, no sad razmatra i ideju golih majstora, za koju smatra da bi mogla privući žene s obzirom na to da joj je većina klijentele sad muškog roda.

“Još uvijek radim povremeno kao kozmetičarka, i to uglavnom nokte, ali odlučila sam uspjeti u ovom poslu pa jako puno radim”, zaključuje, piše Index.hr.