Izbor lepršavih i romantičnih haljina

Foto: ilustracija

Prvi zraci sunca su dočekani sa ogromnim nestpljenjem da se one najdeblje rolke i džemperi spakuju i naprave mjesto za šarene lepršave haljine, koje odišu slobodom i ženstvenošću.

Iako su ovi modeli idealni za nošenje ispod teksas jakne, odlično izgledaju i ispod kaputa ili parke. Ova dva trendi modela doživjeće svoj trijumf upravo tokom proljeća, kada neće morati da se skrivaju iza kaputa i biće omiljeni komadi u vašem garderoberu.

Za ovu sezonu haljine će biti romantične i lepršave. Ovakvim vječnim modelima mnoge dame su i dalje vijerne. Ove proljetne sezone nose se žive boje, poput svjetloplave haljine s prugicama.

Jednostavno ne možete odoljeti stilu haljina na tregere koje podsjećaju na mladost. Ali dok ste, možda, mrzile da nosite ovakve modele kao male, sada su praktičan must have komad sezone. Mogu se kombinovati sa raznim bluzama, topovima ili košuljama. A džepove koji su neizostavan detalj haljina s tregerima možete iskoristiti da oslobodite ruke od torbi, i dovoljni za vaš mobilni telefon, ključeve i omiljeni ruž za usne.