Kreiran najskuplji parfem na svijetu

Foto: cdm.me

Ako postoji jedna stvar koja jedan parfem odvaja od drugog, to je onda kvalitetno kreirani, luksuzni dekanter u kom se on nalazi.

Dajući nam sve navedeno u jednom kompletu, prefinjeni miris i nevjerovatni luksuz, prestižni francuski luksuzni brend, Morreale Paris, skoro nam je predstavio Le Monde sur Mesure, prefinjeni miris smješten u bočicu koja je luksuznija od svake koju smo prije imali prilike da vidimo.

Predivni dekanter ovog parfema kreiran je od zlata i dijamanta, smatra se najskupljim svoje vrste u čitavom svijetu.

On košta nevjerovatnih 1,5 miliona dolara, a očekuje se da će biti dat samo VIP gostima koji će biti odabrani.

Kreiran od dva kilograma čistog 18-karatnog zlata koji su korišćeni za njegov oklop, i ručno poliranih dijamanata najvišeg kvaliteta, ova flašica parfema je prava poslastica za kolekcionare, a odmah nam nagojveštava da se u njoj nalazi miris premijum kvaliteta.

Ovaj dekorativni dekanter zahtijeva godinu dana za izradu, a dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem, u specijalnoj drvenoj kutiji koja sadrži i narukvicu kreiranu od istog materijala.

Ispunjen opčinjavajućim mirisom pariske ruže i himalajskog nerolija, Le Monde sur Mesure je zaista poseban. VIP zvanicama će biti ponuđen u verzijama od 5, 7 i 10 litara. Brend će takođe predstaviti i flašice od 300 ml za sve one koji bi željeli da posjeduju original, ali nisu u mogućnosti.