Lionel Messi u razgovoru za španske medije otkrio: Žao mi je što je Cristiano Ronaldo otišao iz Real Madrida

![CDATA[

Jedan od najboljih fudbalera svijeta i igrač Barcelone, Lionel Messi, otkrio je da mu je žao što je Cristiano Ronaldo otišao iz Real Madrida, prenosi Marca.

Rivalitet između ova dva igrača traje već deset godina, otkako je reprezentativac Portugala došao u Madrid, ali od prošle sezone dueli između dva igrača prestao je zbog toga što je Cristiano Ronaldo prešao u Juventus.

Naime, Lionel Messi se osvrnuo na taj period dok je Cristiano Ronaldo boravio u Madridu, te dodao da bi on i dalje volio da se fantastični portugalac jednog dana vrati u klub, koji nikad ne odustaje od borbe za bilo koju titulu.

“Žao mi je zbog toga što je Cristiano Ronaldo otišao iz Real Madrida. Volio bi jednog dana da se naš rivalitet nastavi, jer smo obojica dovoljno dali za La ligu, španski El Classico, i po tome nas ljudi prepoznaju”, kazao je Lionel Messi.

Lionel Messi u intervju govorio je o brojnim temama, između ostalog, dotakao se i najvećeg rivala u Španiji, Real Madrid.

“Oni imaju veoma dobre igrače. Očito je da osjete gubitak Cristiana Ronalda. Svako bi to primijetio. Međutim, igrači moraju u svakoj utakmici dati sve od sebe”, kazao je igrač Barcelone.

]]