Ljubavna priča ”Jednog dana u decembru” prva na listi New York Timesa

Foto: antenam.net

Nezaboravna ljubavna priča “Jednog dana u decembru” za kratko vrijeme osvojila je srca čitalaca širom svijeta i našla se na prvom mjestu prestižne liste Njujork tajmsa.

Roman, koji će ove zime ugrijati srca romantika, potpisuje autorka Džozi Silver.

Prava za objavljivanje knjige prodata su u 27 zemalja, a samo mjesec od objavljivanja, stotine hiljada primjeraka našle su svoje mjesto na policama kućnih biblioteka.

Čak je i glumica Riz Viderspun, izabrala “Jednog dana u decembru” kao knjigu njenog književnog kluba za mjesec decembar.

“Jednog dana u decembru” je ljubavna priča o tome šta se dešava nakon što upoznate, ili ne upoznate onog pravog. Deset godina prijateljstva, propuštene prilike, promašeni putevi i sudbina, koja se poigrala sa glavnim junacima, ostaviće trag i na čitaoce.

Radosna, dinamična i neobična romansa podsjetiće nas, da na putu do sreće, sudbina često umiješa prste i izmjeni planove, kada to najmanje očekujemo.

Topla priča dočarava najdublje emocije glavnih junaka i omogućava čitaocima da se sa njima poistovete. Roman istražuje ljubav, a čita se kao triler, ispunjen tajnama i izdajama srca.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime