London: Nekoliko muškaraca pretuklo dvije žene jer su se odbile ljubiti pred njima

Foto: Agencije

Ženski gay par brutalno je pretučen i opljačkan u londonskom gradskom autobusu. Ono što je prethodilo incidentu je to što su se djevojke odbile poljubiti na zahtjev muškaraca koji su ih provocirali radi vlastite zabave, piše Metro.

– Djevojke su mirno sjedile kada ih je zaskočila skupina od četiri muškarca, te im izvikala homofobne komentare. Napadnute su, te izudarane nekoliko puta prije nego su muškarci pobjegli iz busa. Obje su nakon toga prebačene u bolnicu – potvrdila je policija.

– Tražili su nas da se još ljubimo još kako bi nas mogli gledati. Tjerali su nas i da im opisujemo naše poze dok vodimo ljubav. Kada smo odbile to učiniti, krenuli su nas udarati. Sljedeće što sam vidjela je moja Chris kako se tuče s njima. Nisam previše razmišljala te sam joj se jednostavno pridružila. Zavrtjelo mi se u glavi, na sjećam se jesam li izgubila svijest – priča Melania.

Djevojke su se nakon incidenta odlučile fotografirati i podijeliti fotografiju na Facebooku. Strašna fotografija koja prikazuje stjuardesu i njezinu djevojku prekrivenu krvlju podijeljena je preko 10 hiljada puta, a dobila je 14 hiljada lajkova i četiri hiljade komentara.

‘Odvratno. Ne mogu vjerovati da se ovo još događa’, ‘Cure, držite se, svi smo uz vas’, ‘Ne dopustite da ovako nešto utječe na vaš život. Znajte da je puno ljudi uz vas. Ostanite snažne’ ‘Mučno mi je kada vidim ovako nešto. Ne vjerujem da još uvijek postoje maloumni, špiljski ljudi’, bili su samo neki od brojnih komentara.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime