Mijatović za tv1.doc.ba pred sjednice: Bez jakog i jedinstvenog SDP-a nema građanske Bosne i Hercegovine

"Nećemo bježati od odgovornosti bez obzira na izazove koji su ispred nas."

Foto: stav.ba
Danas će se održati dvije sjednice stranke SDP BiH, tematska i redovna.
Na tematskoj sjednici članovi stranke će se baviti finasijskom situacijom i statusom zaposlenih u SDP-u BiH, gdje će radna grupa Predsjedništva stranke prezentovati plan finansijskog restruktuiranja SDP-a BIH.
“Očekujem da će Predsjedništvo usvojiti isto, te da ćemo implementacijom plana pokrenuti finansijsku i funkcionalnu stabilizaciju SDP-a BiH”, kazao je za tv1.doc.ba član SDP-a BIH Vojin Mijatović.
Na drugoj, redovnoj sjednici, članovi će se, pored stalne tačke Aktuelne političke situacije, baviti i pripremom za sjednicu Glavnog odbora stranke, koja je planirana za sutra.
“Očekujem jedinstven stav Predsjedništva po svim tačkama, te isto takav stav i sutra na sjednici Glavnog odbora. SDP u naredni period ulazi jedinstven i svjestan da vrijeme ispred nas nosi velike izazove za našu zemlju, te bez jakog i jedinatvenog SDP-a nema građanske Bosne i Hercegovine. Svjesni smo broja glasova koje su nam dali građani BIH, te nećemo bježati od odgovornosti bez obzira na izazove koji su ispred nas”, poručio je za tv1.doc.ba član SDP-a BiH Vojin Mijatović.
Piše: Ajla Bešlija

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime