Mirsadu Hadžikadiću pukla guma na automobilu, a niko od vozača mu nije htio pomoći: “Vi ste ogledalo onoga što radite”

Foto: Facebook

Osnivaču Platforme za progres i nezavisnom predsjedničkom kandidatu na prethodnim općim izborima u BiH Mirsadu Hažikadiću na povratku iz Mostara u Sarajevo dogodila se nezgoda u putu kada mu je pukla guma.

Međutim, mnogo gore od toga bilo je neugodno iskustvo koje je doživio na cesti, pokušavajući zaustaviti nekog od vozača i zatražiti pomoć. Kako sam kaže, niti jedan vozač od njih 40-ak nije htio zaustaviti svoje vozilo.

Ovu neugodnost opisao je u postu na Facebooku, zahvaljujući se BIHAMK-u na brzoj pomoći, zbog čega ipak nije ostao na cesti satima.

– Ovim putem se želimo zahvaliti BIHAMK-u i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja nam je bila potrebna pri današnjem povratku iz Mostara, kada je pukla guma na autu u kojem smo se vozili.

S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40- ak, nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć.

Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, poručio je na Hadžikadić, prenosi Oslobođenje.

Ovim putem se želimo zahvaliti Bihamk i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja…

Gepostet von Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres am Donnerstag, 23. Mai 2019

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime