Nakon što je osuđen na zatvor zbog spolnog uznemiravanja dječaka, Jevtić govori da će se ubiti

Foto: Alo.rs

Srbijanski glumac Goran Jevtić osuđen je na 10 mjeseci zatvora jer je 2014. godine spolno uznemiravao 16-godišnjeg dječaka. Kurir piše da je Jevtića uhvatila strašna panika te da se užasava odlaska u zatvor, a navode da su razgovarali s jednim poznatim srbijanskim glumcem koji im je potvrdio priču.

“Svi znamo da je Gondža, kako ga mi glumci zovemo, homoseksualac, ali vjerovali smo mu kad nam je tvrdio da je ta priča o zlostavljanju dječaka laž. Bilo mi ga je žao čak i kad sam čuo da će morati na robiju. Međutim, kad sam u medijima pročitao detalje iz presude i kad sam pogledao ispovijest tog dječaka, šokirao sam se. Da je samo pola od toga što je taj mladić ispričao istina, to je strašno! Jevtić nije smio pipnuti dječaka i točka. Zaslužio je robiju”, rekao je glumac za Kurir.

Dodao je i da je Jevtić u strašnoj panici otkad je čuo da mu je kazna od deset mjeseci kućnog zatvora zamijenjena kaznom zatvora.

“On je van sebe od straha. Više puta je ponovio pred kolegama da će se ubiti ako ga pošalju u zatvor ili će morati pobjeći iz zemlje. Oduzme se od straha kad samo pomisli da će 24 sata dnevno dijeliti ćeliju s drugim osuđenicima”, zaključio je glumac.