Dino Rađa napisao status o koncertu Miše Kovača

Foto: Facebook

Košarkaš Dino Rađa je bio jedna od mnogih javnih ličnosti na subotnjem koncertu Miše Kovača koji je održan u splitskoj Spalladium Areni pred više od 12000 posjetilaca. Iako je Mišino stanje bilo narušeno temperaturom iznad 39 stepeni, popularni pjevač nije htio odgoditi koncert ni pod cijenu života, kako je izjavio. Izašao je pred Splićane i otpjevao bezvremenske hitove.

Dino Rađa je iskorstio priliku da se uslika sa jednim od svojih idola, te je na Facebook stranici podijelio impresije sa koncerta.

“Sinoc san fala bogu bija na Misi. Nisan namjerno pisa nista jer san mora sabrat sve i ne napisat nesto da mi emocije preuzmu kontrolu. Sad ladne glave mogu van rec. Bija san na stotine koncerata svih mogucih zvijezda na ovome svitu. Svojih prijatelja i najvecih glazbenika na planeti. Tu i tamo pustis suzu na neku stvar ili moment. I uz duznu cast svima njima osjecaj sinoc je bija van pameti. Ka sportas ima san tu privilegiju upoznat se sa puno poznatih ljudi pa tako davnih dana i sa Mison. Dakle od momenta kad san usa u svlacionicu slikat se s njime pa sve do jedno po ure iza koncerta plaka san ka malo dite. Non stop. Miso je na izmaku snage, nema vise glasa, zaboravi tekst ali Miso je Miso. Iz njega jednostavno gori i uz Olivera jedan od onih za kojin ce se plakat danima. Bit sinoc tamo i vidit covika koji unatoc fibri oce izac na binu i zapivat nema cijene. Nadan se da ovo nije zadnji put da san ga uzivo vidija i slusa. Miso drzi se. Fala za emociju. A slika s potpison ide na zid u dnevni boravak”, napisao je košarkaš.