“Silikonska pepeljuga”: Pobjednica Švicarskog rijalitija je Srpkinja, pogledajte koliko je do sada uložila u sebe

Foto: Instagram

Bečlijka srpskog porijekla Sanja Alena (26) pobijedila je u rijalitiju na švicarskoj televiziji “Bačelor”, pošto joj je neženja Kliv Buher poklonio posljednju ružu.

Sanja je u finalu uspjela da osvoji srce “bačelora” Kliva. Ona je to učinila još u prvom dijelu rijalitija u Tajlandu, jer je bila prva kandidatkinja koju je Kliv poljubio i potom je bila i prva koja je provela veče sama s njim. 

View this post on Instagram

If you want to be happy, do not dwell in the past, do not worry about the future, focus on living fully in the present 💞 . . . #quote #quoteoftheday #quotd #potd #bikini #picture #bachelor #bachelorschweiz #inspo #motivation #love #inspiration #bikinishoot #thailand #beach #beachwear #fashion #daily #blonde #sunny #sun #summer #houseofcb

A post shared by 🌟 𝓢𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓐𝓵𝓮𝓷𝓪 🌟 (@sanja_alena) on

Inače, Sanja ne krije da mnogo investira u svoj izgled, ističući da joj je moto “ko sebe ne voli, ne može ni drugima da uzvrati ljubav”, a mediji u Švicarskoj pišu da je ona silikonska pepeljuga.

Kako tvrdi, već je “uložila” 3.000 eura u grudi i 5.000 eura u nos, dok usne jednom godišnje “pumpa”. 

“Moj izgled mi je važan, ali odbacujem svake predrasude koje ljudi imaju prije nego što pričaju sa mnom”, kazala je o sebi. Pobjedom u rijalitiju “Bačelor”, Sanja je stekla popularnost u Švicarskoj, a ostaje da se vidi da li su ona i Kliv par i nakon ove emisije koja ima za cilj da pronađe mladu za poželjnog mladoženju.