Nerazdvojni već 20 godina! Vlatka je uz Prosinečkog bila i u najtežim situacijama, ljubav počela u srednjoj školi

Foto: CROPIX

Robert Prosinečki pred sobom ima još jednu operaciju, medijima je otkrio da će se uskoro odlučiti i gdje će se operirati – u Sarajevu ili Zagrebu. Razloga za dramu nema, nekadašnji nogometni as tvrdi da je pred njim rutinski zahvat.

Druga je to operacija u kratkom vremenskom periodu, zbog problema s tankim crijevom u bolnici je završio i u studenom prošle godine.

Foto: CROPIX

Nije ovo prvi put da Prosinečkog muče zdravstveni problemi. Prije deset godina u bolnici je završio tijekom obiteljskog odmora na Krku. Pozlilo mu je, pao mu je imunitet i zbog želučane bakterije tada je bio hospitaliziran. I tada i sada najveća pomoć i podrška mu je vjerna supruga Vlatka, piše 100posto.hr.

Nije sklon privatnim skandalima

Za razliku od mnogih Ćirinih Vatrenih, Prosinečki privatnim skandalima i razlazima nikada nije privlačio pozornost. S te strane potpuno je smiren i stabilan. Obitelj mu je jako važna, a uloga supruga i oca mu je prioritet. Svoju obitelj smatra, kako je rekao svojedobno u intervjuu za bh. magazin Azra, normalnom i običnom obitelji koja nema prevelike zahtjeve.

‘Uspjeli smo u svemu tome’

Tada je progovorio o skladnom braku, ali i ulozi oca. U braku su Vlatka i Robert dobili kćeri Leonardu i Robertu prema kojima nije strog. ‘Svo vrijeme su me odgajali tako da trebam sačuvati dostojanstvo. Nisam nikada imao velike afere u bilo čemu. Brak mi funkcionira dobro, imam kćerke i ženu, i to mi je najvažnije. Uspjeli smo u svemu tome. Nisam nimalo strog otac i to je jedan vrlo veliki problem. Djeca vole ići linijom manjeg otpora. Supruga je stalno s kćerima, dok sam ja puno na putovanjima. Kada dođem kući dozvoljavam im puno više nego supruga u tom period dok sam odsutan’, rekao je tada Prosinečki.

O tome čime će se njegove mezimice baviti, pričao je nogometaš, ne razmišlja. Bitno mu je samo da su njegove djevojke sretne i zadovoljne onime što odaberu kao životno zanimanje.

S Robertom od srednjoškolskih dana

U braku s deset godina mlađom suprugom Robert je od 1999. godine, ove godine navršit će se tako 20 godina njihovog sretnog zajedničkog života. Gospođa Prosinečki daleko je od supruga nogometaša na kakve smo navikli. Ne pojavljuje se u medijima, a niti na društvenim događanjima. Kada treba, zbog supruga to napravi, ali njezini su izleti u javnost izrazito rijetki. Par se upoznao 1996. godine, a Vlatka je tada još bila srednjoškolka.

‘Jednom sam došao na kavu, vidio je i počeli smo razgovarati. Ja sam započeo razgovor, što inače nije bio moj običaj. Nakon dvije godine smo se vjenčali. Četrnaest godina smo u braku i ne pamtim kad smo se zadnji put porječkali. Fenomenalno funkcioniramo, stvarno nemamo nikakvih problema i prezadovoljan sam svojim obiteljskim životom. Imam dvoje djece koju obožavam, suprugu koja me razumije, a to mi daje stabilnost i motiv za rad’, izjavio je prije nekoliko godina za Gloriju.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime