Nikola Rokvić nakon posljednjeg takmičenja “Zvezda granda”: Kako vas nije sramota?

Foto: Ilustracija

Pjevaču Nikoli Rokviću nije se dopalo glasanje žirija na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je pobjedu odnijela mlada Džejla Ramović.

Naime, na zvaničnom Instagram profilu objasnio je kako i zašto je dao svoje glasove upravo pobjednici. Međutim, nešto mu se i nije dopalo u samom sistemu glasanja.

“Juče sam učestvovao u glasanju za novu “Zvezdu granda”. Kada je trebalo da dam 12 poena, razmišljao sam se izmedju Milice Čikarić i Džejle Ramović…Malu prednost sam dao Džejli… Devojka je zasluženo pobedila, fantastičan vokal, ima sve predispozicije da bude zvezda! Senku na sve su bacile pojedine kolege… Ako meriš istim aršinima i daješ 12 poena Dzejli, ne možeš dati Milici 0 ili 1 poen… Kako vas bre nije sramota?? Jadno. Sa punim pravom vam je Jelena Karleuša lepo objasnila… Svim takmičarima želim mnogo sreće i uspeha i nemojte biti kao pojedini …”, napisao je pevač na svom Instagramu.

U ovoj objavi pronašao se i Željko Samardžić koji je po kratkom postupku odgovorio svom kolegi.

 

“Dragi Nikola, pošto sam se pronašao u tvom tekstu…moram odgovoriti.

“Nije me sramota uopšte. Glasao sam po svom ukusu. A jadno je samo to što su mnogi morali da prodju bez ijednog poena, jer tamo niko nije zaslužio nulu. U finalu su baš zato što su izvrsni pevači… ali Džejla je posebna što se i videlo po glasovima publike koji su je na kraju i doveli do pobede. Žiri uopste nije bio ni potreban. Ali kako god, ružno je da se ne poštuje neko samo zato što ima svoje mišljenje”, napisao je pjevač.