Novi problemi između Severina i Igora: “Dokle misliš da ja plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš”

Hrvatska pjevačica Severina Kojić u braku je sa Igorom Kojićem već pet godina. Njihov ionako tubrulentan brak naišao je navodno na novu krizu, te se Igor iselio iz stana u kojem je živio sa Severinom, iako su prošle nedjelje viđeni zajedno na Roštiljijadi, gdje je pjevačica pjevala.

Kojići su se mnogo svađali zbog novca i toga što on ne doprinosi finansijski, već živi na pjevačicinoj grbači, te ga je ona istjerala iz kuće.

Naime, pouzdani izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina u posljednje vrijeme često čeka taksi ispred zgrade u Maksimirskoj 34 u Zagrebu, gdje, po mišljenju izvora, živi njen suprug Igor Kojić.

U prilog ovim navodima govori i to što je jedna komšinica čula Severinu i Igora kako se svađaju na stepenicama zgrade u kojoj pjevačica živi. Tada je dotična medijima otkrila kako Severini smeta što mužu mora da kupuje avionske karte kad negdje putuju, jer bivši fudbaler, koji se predstavlja kao fudbalski menadžer, ne zarađuje.

“Često mu je prebacivala što ne doprinosi uopšte njihovom životu i što ona sve finansira. Sa stepeništa se čulo noću kako Severina urla: “Pa dokle više misliš ja da plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš, i to moram da ti plaćam”. On je uglavnom ćutao i nije joj protivuriječio, ali Severina se zbog toga nije smirivala”, navela je komšinica, piše Kurir.

Igor je jedno vreme živio na relaciji Zagreb – Beč, navodno zbog posla, no, kako se Beč više ne spominje, a Igora sve češće vidimo gotovo na svakom Severininom koncertu ili javnom pojavljivanju, pitanje je da li uopšte Igor ima posao?

Inače, par je na početku braka živio odvojeno, i to na relaciji Beograd – Zagreb ili Beograd – Split, što je otvoreno pokazivao. Doduše, Severina nikad nije snimala fotografije na kojima se vidi njen stan u Zagrebu, a kamoli onaj u Splitu, dok je Igor otvoreno objavljivao fotografije iz raskošnog dnevnog boravka svog stana u Beogradu.

image
IGOR I SEVERINA/

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime