Odabir prave maskare za osjetljive oči

HyperFocal: 0

Ako imate osjetljive oči koje stalno svrbe ili suze, nošenje maskare može biti težak izazov. Srećom, ne morate se odreći ovog ultimativnog make-up proizvoda jer možete pronaći maskare koje su sigurne čak i za najosjetljivije oči.

Sigurno ste na bespućima interneta naletjeli na upitnik što biste od make-upa ponijeli na pusti otok da ste ograničeni samo na jedan proizvod. Mnoge žene ne dvoje puno i odmah izaberu maskaru jer ona u trenu osvježava umoran pogled, nekad čak bolje od korektora pa je njihov izbor zapravo logičan.

Odabir prave maskare nekada može predstavljati gnjavažu, pogotovo ako imate osjetljive oči koje često suze, muče vas alergije ili ste jednostavno osjetljivi na neki od sastojaka prisutnih u većini maskara. Kako maskaru nanosimo blizu sluznice oka, važno je da ona bude hipoalergenska i oftalmološki testirana kako vam ne bi izazvala nikakve nuspojave. Sa maskarama možete dati novu dimenziju svojim trepavicama.

Tanke i kratke četkice su najbolje. Tanjom četkicom možete doprijeti do svih uglova očiju, dok s kraćim možete bolje nanijeti maskaru.