Oglasio se padobranac koji je prekinuo susret između Intera i Sassuola

![CDATA[

Po dva pogotka za Inter postigli su Romelu Lukaku i Lautaro Martinez, dok su se za Sassuolo u listu strijelaca upisali Berardi, Djuričić i Boga, a veoma interesatan detalj na susretu desio se krajem prvog poluvremena kada je jedan padobranac prekinuo susret.

Naime, radi se o tome da je prilikom izvedbe penala od strane Lukakua, jedan mladić se spustio padobranom na stadion. Samo slijetanje je prošlo bez ikakvih problema, a osobe koje su zadužene za sigurnost na stadionu odmah su privele tu osobu.

Poslije same utakmice, oglasila se i policija koja je saopštila da se radi o muškarcu koji se time profesionalno bavi, i koji iza sebe ima preko 800 skokova s padobranom, te kako će protiv osobe biti podnesena krivična prijava zbog dovođenja u opasnost fudbalera

Nakon što je prekinuo susret oglasio se i padobranac koji je kazao da mu je žao zbog toga, te da nije imao namjeru nekog uplašiti.

“Nisam znao da je u toku utakmica, nisam želio nikome nauditi. Tražio sam široki prostor na koji se mogu spustiti”, rekao je padobranac.

]]