U preuređeni hotel sve češće dolaze gosti sa neobičnim zahtjevima.

U nedjelju, 08. aprila u 20 sati u programu TV1 i Mreže bit će premijerno prikazana prva epizoda iz nove sezone domaće humorističke serije “Dobrodošli u Orient Express”.  Radnja se nastavlja u hotelu Orient Express, ali preuređenom po mjeri nove vlasnice Ornele (Bojana Gregorić Vejzović). U luksuzno opremljeni hotel sada sve češće dolaze gosti sa neobičnim zahtjevima.

Kako će direktor i skromno osoblje hotela izaći na kraj sa zahtjevnim gostima, gledatelji će saznati kroz narednih šest epizoda koje će biti prikazivane nedjeljom u 20 sati u programu TV1 i Mreže.

Glavni akteri serije su najpopularniji glumci u BiH (Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Vanesa Glođo, Saša Petrović, Haris Burina, Tatjana Šojić, Zana Marjanović, Edhem Husić, Semir Krivić, Mirsad Tuka, Slaven Knezović, Robert Krajinović) te glumci  iz Hrvatske i Srbije, Bojana Gregorić, Ivo Gregurević, Maja Šipovac i Mina Manojlović Vodušek. Tu su i mlade bh. glumačke snage Armin Omerović, Maja Zećo, Rijad Gvozden, Andrea Aković, Nedim Malkočević, Staša Dukić, Nerman Mahmutović, te mladi glumci iz regiona, ali i specijalni gosti.

SHARE